Megbízható mágneses megsemmisítő (degausser) és adathordozó daraboló (shredder) berendezések.

A megfelelő berendezés kiválasztásához kérje kollégáink segítségét vagy kérjen árajánlatot.

I. Mágneses degausser berendezések

Intimus 8000 S

Mágneses megsemmisítő berendezés (degausser) merevlemezek, szalagok és más mágneses adathordozók megsemmisítésére.

Az Intimus 8000 S egy kompakt és könnyű berendezés, amely mindössze 8 másodperc alatt képes megtisztítani egy merevlemezt vagy mágneses szalagot az adatoktól.

Mágneses mező ereje: 10 000 gauss

Ez a berendezés a Garner HD-2XT és a Garner HD-2XT IRONCLAD degausser berendezésekkel műszakilag egyenértékű.


Intimus 9000 S

Mágneses megsemmisítő berendezés (degausser) merevlemezek, szalagok és más mágneses adathordozók megsemmisítésére.

Az Intimus 9000 S egy gyors és erőteljes berendezés, amely mindössze 3 másodperc alatt képes megtisztítani egy merevlemezt vagy mágneses szalagot az adatoktól, így akár 450 darab 3,5" merevlemezt képes óránként megtisztítani.

Mágneses mező ereje: 10 000 gauss

Ez a berendezés a Garner HD-3XTL és a Garner HD-3XTL IRONCLAD degausser berendezésekkel műszakilag egyenértékű.


Intimus 20000 S

NSA/CSS minősített mágneses megsemmisítő berendezés (degausser) merevlemezek, szalagok és más mágneses adathordozók megsemmisítésére.

Az Intimus 20000 S tökéletesen megsemmisít minden adatot 15 másodperc alatt. Alapfelszereltségéhez tartozik az Auditor-Pro jegyzőkönyvező kit.

Mágneses mező ereje: 20 000 gauss

Ez a berendezés a Garner TS-1XT és a Garner TS-1XT IRONCLAD degausser berendezésekkel műszakilag egyenértékű.


Intimus 40000 S

Mágneses megsemmisítő berendezés (degausser) merevlemezek, szalagok és más mágneses adathordozók megsemmisítésére.

Az Intimus 40000 S egy maximális erősségű degausser, amely megfelel az NSA legszigorúbb előírásainak, és felkészült a jövőben megjelenő merevlemezek megsemmisítésére is. Rendkívül erős - 4 tesla - mágneses erőterével 28 másodperc alatt megtisztítja a mágneses adathordozókat, az Auditor Pro jegyzőkönyvező kit segítségével pedig elkészíti a szükséges dokumentációt.

Mágneses mező ereje: 40 000 gauss

Ez a berendezés a Garner TS-4XT IRONCLAD degausser berendezéssel műszakilag egyenértékű.


II. Daraboló shredder berendezések

Intimus Destroyer

Az Intimus Crusher / Destroyer egy könnyű, kisméretű, NSA/CSS listázott merevlemez és SSD meghajtó megsemmisítő berendezés.

A gép a sebesség növelésével megfelel a fejlődő technológiai kihívásoknak, felerősíti a zúzóerőt, és opcionális kiegészítőjével megsemmisíti az SSD meghajtókat, flash adathordozókat és USB kulcsokat. A teljes biztonság érdekében kombinálható degausser berendezés használatával.


Intimus FlashEx

Az Intimus FlashEx segítségével kényelmesen semmisítheti meg a kisméretű adathordozókat - SSD meghajtókat, Flash kártyákat, USB kulcsokat, mobiltelefonokat és belépőkártyákat - irodai környezetben, anélkül, hogy a szállítással veszélyeztetné az adatok biztonságát.

Az adathordozókat kb. 4 x 15 mm darabokra bontja, csendes működése pedig lehetővé teszi az irodai környezetben való működtetését.


MAXXeGUARD

A MAXXeGUARD a világ egyetlen NATO jóváhagyással rendelkező, hordozható, teljesen mobilis adathordozó megsemmisítője. Minden liftbe betolható, csendes, irodai működésre kialakított adathordozó-megsemmisítő.

A keletkező törmelék nagysága megfelel a DMS 2008-as szabványban meghatározott, bankokra, biztosítótársaságokra, kormányzati szervezetekre, különleges és katonai erőkre és szolgálatokra vonatozó követelményeknek.

A MAXXeGUARD a beépített kamera és a vonalkódolvasó segítségével jegyzőkönyvet és fényképes dokumentációt készít.