Megbízható nagy teljesítményű adattörlő berendezések közép- és nagyvállalatok, adatközpontok számára.

A megfelelő berendezés kiválasztásához kérje kollégáink segítségét vagy kérjen árajánlatot.
Az adattörlő hardverek brosúráját erről a linkről tudja letölteni.

VDA törlőállomás

Egyedi építésű, nem szerver minősítésű PC, amely költséghatékony megoldást jelent az adattörlések kezelésére.

Jellemzően 8 SATA (4 x 3,5" és 4 x 2,5") meghajtó egyidejű törlését teszi lehetővé, amelyeket a hot-swap előlapi tálcáknak egyszerű behelyezni a gépbe. Kiegészíthető SAS Host Bus Adapterrel.


Blancco 8 Bay Drive Eraser

Szerver minőségű, nagyvállalatok számára is megfelelő megoldás. Üzem közbeni cserére kész, és konfigurációjától függően a merevlemezek széles skáláját támogatja, beleértve az NVMe, SSD, SAS, SATA, Fibre Channel és SCS meghajtókat.

Az E800 integrált Blancco Management Console-t, adatbázist és HASP kulcsot tartalmaz, így önmagában alkalmas a jegyzőkönyvezésre.

Elérhető konfigurációk: 8 x FiberChannel, 8 x SAS/SATA, 4 x SAS/SATA + 4 x FC, 4 x SAS/SATA + 2 x FC + 2 x SCSI, 6 x SAS/SATA + 2 x FC, 8 x NVMe (U.2, M.2, x4 PCIe), 4 x SAS/SATA + 4 x NVMe.


Blancco 24 Bay Drive Eraser

Ez a kulcsrakész, szerver minősítésű konfiguráció 24 kiszerelt SAS/SATA HDD/SSD lemez egyidejű és gyors, nagy volumenű törlésére lett megtervezve.

Integrált Blancco Management Console-t, adatbázist és HASP kulcsot tartalmaz, így önmagában alkalmas a jegyzőkönyvezésre. Mivel a Blancco Drive Erasure szoftver is előtelepített, a törlés a bekapcsolás után azonnal megkezdhető.


Blancco Array Server Eraser

Adatközpontokban felmerülő adattisztitási igényeit kiszolgálhatja ezzel a gyors, megbízható és hordozható berendezéssel. Az üzleti folyamatokhoz igazodó szoftver-opciókkal megépített, kényelmes szerver képes törölni a legtöbb meghajtót a meglévő caddie-kben vagy lemeztömb-bővítő egységekben. Támogatja a SAS, SATA, SSD vagy Fiber meghajtókat és lemeztömböket.


Blancco High Volume Drive Eraser

Kereken gördülő rack-szekrénybe épített ipari megoldás a SAS/SATA HDD/SSD meghajtók tömeges megtisztítására. A kulcsrakész megoldás 48 meghajtó egyidejű, megbízható törlését teszi lehetővé.


Blancco High Volume Server Eraser

Komplett megoldás nagy mennyiségű (akár 4000) szerver egyidejű törlésére adatközponti környezetben, amely a törlési folyamat központosított kezelését és vezérlését, plug-and-play funkciót és 100%-ban offline megoldást kínál (online lehetőségekkel).


Blancco Flash Appliance

Könnyen használható megoldás az SD-kártyák és USB-meghajtók biztonságos törléséhez. Elősegíti a hatékony kezelést és leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, mialatt teljes körű jegyzőkönyvezést és auditálást tesz lehetővé.


Blancco Toolkit

Hordozható, könnyű és önálló megoldás, amelynek használata nem igényel hálózatot vagy internetkapcsolatot, így lehetővé teszi az auditálható, jegyzőkönyvezett adattörlést on-site és off-site. A dobozban egy HASP kulcs található a törlési kreditekkel, valamint egy bootolható USB kulcs.