INTIMUS INTERNATIONAL GROUP

Egy egyszerű vízióval kezdődött:

segítsük megvédeni az emberek magánéletét

Az intimus International Group egy nemzetközi vállalat, amelynek központja Markdorfban, a Bodeni-tónál, Németországban található, valamint rendelkezik 10 regionális irodával is a világ különböző országaiban. 1956-ban Schleicher néven alapították, az intimus márkanév 1965-ben született, az intimus Simplex bemutatásával, ami az első irodai megsemmisítő volt.

Az azóta eltelt években az intimus folytatta az innovációt. Forradalmasította az adatbiztonsági piacot a keresztirányú papíraprítási technológia feltalálásával 1985-ben, az első ipari és média aprító megoldásokkal 1990-ben, a forradalmi készpénzbetét-rendszerek 2014-es bevezetésével, amelyek megváltoztatták a kiskereskedelmi és játékágazat biztonságos készpénzkezelését, valamint a FlashEx 2016-os elindításával, ami az első rendszer, amely biztonságosan áthelyezi az elektronikus adathordozók megsemmisítését az ipari hulladékgyűjtő központokból irodai környezetbe.

A vállalat jelenleg több mint 280 embert foglalkoztat, és a világ több mint 180 országában van jelen.

50 évvel ezelőtt, amikor az intimus márkát megalapították, a világ még más volt, mint ahogy az információbiztonság jellege is. Azóta az üzleti élet üteme felgyorsult, és folyamatos kihívást jelent, hogyan biztosítsuk az egyre gyorsabb ütemben generált információkat.

 • 2016

  FlashEx bemutatása: Az első gép, amely megsemmisíti az elektromos adathordozókat irodai környezetben
 • 2015

  intimus 50 éves évfordulója. A Technoexpress felvásárlása.
 • 2014

  A PB 6 különböző sales részlegének felvásárlása Európában
 • 2007

  intimus PRO-line bemutatása
 • 1990

  A portfólió bővítése: ipari megoldások és az első média aprítók
 • 1985

  A piac forradalmasítása a keresztirányú papíraprítási technológiával
 • 1965

  Az intimus márka születése. Az intimus Simplex bemutatása
 • 1956

  A Schleicher cég alapítása

ÉRTÉKEINK ÉS JÖVŐKÉPÜNK

Az intimus International Group célja, hogy minden olyan ügyfél számára a megfelelő partner legyen, aki professzionális környezetben tevékenykedik, és a bizalmas információk megsemmisítésével, a dokumentumok és fájlok életciklus-kezelésével foglalkozik.

SEGÍTÜNK MEGFELELNI A KÖVETKEZŐ ELŐÍRÁSOKNAK